Home Stavba, dům Obklady, dlažby, podlahy Exteriérové obklady Flexibilní kamenné obklady z Jihlavy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Flexibilní kamenné obklady z Jihlavy

Celá ČR
4. 5. 2016 - 18:33
435 Kč
Prodávající

Popis

Specializováné prodejní a realizační centrum na Vysočině.Prodej obkladů a realizace zakázek.Všechny fotografie jsou z akcí které jsme realizovali.Navštivte naše webové stránky a navštivte náš e-shop. Využijte výhodné nabídky na zakoupení kamenného obkladu.Kontaktujte naše prodejce a domluvte si výhodné ceny.
Kamenné obklady jsou vyrobeny z drceného mramoru a přírodního křemičitého písku speciální technologií. Po nalepení se propojí speciální složka díky které drží obklad pohromadě a je možno ho ohýbat, stříhat .Obklady se pokládají naprosto stejně jako keramika,tedy na flexibilní lepidlo,které slouží i jako spárovačka.
Po zatvrdnutí lepidla obklad zkamení. Je pro něj charakteristická lehkost, ohebnost, pružnost, odolnost, stálobarevnost, flexibilita. Jedná se o jedinečný a unikátní obklad který si najde své příznivce. Jsou omyvatelné, odolné proti mrazu i teplu, paropropustné a mohou se stříhat nůžkami. Díky jejich ohebnosti jsou vhodné na plochy tvarované, zaoblené, kulaté i hranaté např. rohy. Nejčastěji se používají jako ozdobné sokly nově zateplených budov,fasády budov a pro renovaci všech betonových ploch.Využití obkladů je obrovské ,používají se na konečnou úpravu veškerých interiérů. Chodby,obývací pokoje, kuchyně atd. Jejich velkou výhodou je, že po nalepení a vytvrzení vytváří ochrannou vrstvu obkládané plochy.Děkujeme za vaši návštěvu na tomto portálu.

Flexibilní kamenné obklady z Jihlavy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Šárka Kroupová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!