Home Stavba, dům Ostatní a související Ostatní stavebniny Modulové celoroční bydlení
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Modulové celoroční bydlení

Královéhradecký kraj
12. 11. 2018 - 12:18
747 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám nový, nepoužitý, mobilní dům vyrobený z lodních kontejnerů. 45 m2. Kompletní elektroinstalace, voda + odpady, WC + sprchový kout, maximálně zateplený, včetně vnitřních obkladů a příček v sádrokartonu, vnitřní dveřní pouzdra JAP, pouze bez vnitřních dveří a kuchyňské linky. Okna plastová, dvojsklo v barvě Bílá / Antracit, bezpečnostní vchodové dveře Antracit, venkovní obložení na přání.
Izolace je samonosná bez zásahů do venkovního plechového opláštění, tak aby nevznikaly žádné rosné body.
V ceně domku jsou i 3 ks vnitřních posuvných dveří do pouzder JAP, které byly navrženy pro úsporu místa. Nejsou tam proto, aby si dekor dveří vybral kupující, tak jako kuchyň, která je v ceně také (do 20.000 Kč) včetně zabudovaného bojleru na ohřev TUV. Domek nyní není osazen vnitřními světly a zásuvkami s vypínači. Vnitřní podlahová krytina dle výběru (do 15.000 Kč). Venkovní opláštění domku je na výběru kupujícího, tam bychom se podíleli částkou 20.000 Kč. Není potřeba venkovní zateplení, protože domek je maximálně zaizolován zevnitř. Venkovní opláštění se může řešit - dřevěné laťové obložení, palubky, tahokov, trapézový plech, gabiony, dřevěné kulatiny.
Na přání vám zhotovíme terasu k velkému francouzskému oknu a držáky pro venkovní markýzu nad terasou.
Cena 16.600 Kč / m2.
Možnost výroby na přání zákazníka. Přízemní modulový dům - MODULES z 2 ks, 40'HC lodních kontejnerů má plochu 60 m2 a vnitřní výšku 2,5 m. Dispozice: 3+kk, zádveří, velká kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, 2x ložnice a technická místnost (kola, krb, . Okna dvojskla, vnitřní dveřní pouzdra JAP se zásuvnými dveřmi. Zateplení zhotovujeme z PUR stříkané izolační pěny, která maximálně utěsní jakékoliv dutiny a hlavně v letních měsících jako jediný izolant izoluje sluníčkem ohřátý kovový plášť a oproti izolační vatě nesesedá a je stabilní. Vnitřní obklad stěn dle dohody. Venkovní obklad stěn dle dohody (není v ceně). Modules dodáváme vybavený standardně kuchyňskou linkou 240 cm bez spotřebičů, bojler 125 l(možnost solární ohřev TUV), vodovodních baterií, podlahových krytin, kompletní elektroinstalací – rozvaděč, kabeláž, svítidla, vypínače a zásuvky, TV+SAT, pračkový ventil, vybavenou koupelnou s toaletou (geberit), umyvadlem a sprchovým koutem. Topení je řešeno tepelným čerpadlem vzduch-vzduch (minimální spotřeba), v zimě topí a v letních měsících klimatizuje, ale je možnost podlahového vytápění, popř. krbová kamna. Příprava pro přístřešek automobilového stání , terasu a stínící markýzu.

Modulové celoroční bydlení

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!