Home Stavba, dům Ostatní a související Schody, schodiště, zábradlí Celoskleněné zábradlí od firmy ALZABRADLI s.r.o. model C9
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Celoskleněné zábradlí od firmy ALZABRADLI s.r.o. model C9

Celá ČR
21. 7. 2018 - 08:01
2 990 Kč
Prodávající

Popis

Zábradlí celoskleněné kotvení M100-01

Kotvící systém na uchycení skla o síle 10-18mm
Dokonalý kotvící systém pro celoskleněná zábradlí na horní uchycení skel o síle 10-18mm. Tento sytém je variabilní, použitelný jak pro venkovní tak pro vnitřní prostory. Je určený na zábradlí pro terasy, lodžie
, balkóny a všechny rovné plochy s vrchním uchycením do podlahy. Kotvící prvky jsou následně zakryté okrasnou eloxovanou lištou. Zábradlí je bezúdržbové.

Jedná se o profesionální kotvící systém materiál s označení AlMgSi05 EN6060 konstrukční hliníková slitina. Z této slitiny se vyrábí také letecké a automobilové motory. Výrobcem je ALZABRADLI s.r.o. tento model zábradlí se používá i do veřejných prostor pro každodenní maximální zatížení. Veškeré naše zábradlí a díly jsou certifikované podle norem EU a odzkoušené zátěžovým testem.

Uvedená cena je za kotvící set pro 1 běžný metr zábradlí včetně DPH 21%

Kotvící set obsahuje: 3ks. kotvení M100-01 s příslušenstvím (plastové těsnění, plastový klín, 4ks. hmoždinek s vrutem, 2ks. zavrtávacích zajišťovacích šroubů) + 2ks. záslepka M100-10F + 2ks. á 1m krycí okrasná lišta M100-10 s gumovým těsněním zakrytí obou stran kotvení.

Výplň:
podle platných norem ČSN/EN 74 3305 je pro tento druh kotvení doporučené používat sklo bezpečnostní lepené a kalené o síle 8.8.2 což je 16,72mm se zabroušenými, či leštěnými hranami. Může se použít i sklo o síle 6.6.2 což je 12.72mm, ale horní hrana skla musí být opatřena a propojena madlem.
Skla nejsou součástí nabídky. Skla se vyrábí přímo na míru každého zábradlí a po domluvě a zjištění rozměrů, můžeme zajistit jejich výrobu a dodání. Stejně tak můžeme zajistit kompletní dodávku a montáž zábradlí na klíč. Montáže provádíme po celé ČR a SR. Cenovou nabídku Vám můžeme obratem vytvořit.

Na veškeré zboží je záruka 6 let. Zboží je možné vrátit bez udání důvodů do 30 dnů po obdržení.

Podrobné informace o zábradlí najdete na našich stránkách http://www.alzabradli.cz

Celoskleněné zábradlí od firmy ALZABRADLI s.r.o. model C9

Zavřít Zavřít
Prodávající
ALZABRADLI.CZ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!