Home Stavba, dům Obklady, dlažby, podlahy Podlahové topení PODLAHOVÉ TOPENÍ – rohože, kabely, termostaty (nové).
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PODLAHOVÉ TOPENÍ – rohože, kabely, termostaty (nové).

Celá ČR
14. 3. 2020 - 18:50
932 Kč
Prodávající

Popis

Topný kabel TO-2L-7-70 7m/70W dvoužilový opletený topný okruh, 10W/m. Jedná se o topný kabel do betonu a anhydritových směsí. Jeho cena v délce 7 metrů je 932,-Kč. Topné elektrické kabely do betonu a anhydritových směsí nabízíme včetně podlahových termostatů HT3000. Výkony podle délky a typu kabelu od 70 W do 2480 W. Ceny od 932,-Kč do 11.435,-Kč vč. DPH.
Elektrické podlahové vytápění může z hlediska provozování topné soustavy sloužit jako jediný zdroj tepla v místnosti (hlavní vytápění) nebo může tvořit pouze doplněk jiného zdroje tepla (temperování podlahy).
Příznivé pořizovací náklady o 40 až 50% nižší než na klasický teplovodní systém s radiátory, přičemž životnost topných kabelů přesahuje 50 let.
Dále nabízíme topné rohože pod keramickou dlažbu, nebo pod lamino či plovoucí podlahu. V nabídce jednožilová s ochranným opletením nebo topná rohož s ochrannou hliníkovou vrstvou. Výkony od 100 W do 3000 W podle plochy a typu. Ceny od 666,-Kč do 11.301,-Kč vč. DPH.
Dalšími výhodami je ideální tepelná pohoda, které je dosaženo díky příznivému vertikálnímu rozložení teplot;
přizpůsobivost systému - topné kabely lze instalovat na plochy libovolné velikosti a tvaru; nižší spotřeba energie
- srovnatelné tepelné pohody je dosaženo při teplotě vzduchu o 2 až 3°C nižší než u topného systému s radiátory a tudíž dochází i ke snížení tepelné ztráty místnosti a z toho vyplývající spotřeby energie o 10 –15%; zdravotní výhody - díky minimální cirkulaci vzduchu a nízké teplotě topného prvku odpadá napalování a víření prachu; čistota se udržuje snadněji než u klasických systémů; volná podlahová plocha; přesná a rychlá regulace; systém je řízen elektronickým termostatem s přesností 0,4°C, každou místnost je možné ovládat zvlášť. Dodání i na dobírku. Případné dotazy volejte prodejci na tel. 604 736 807. Podrobnosti najdete na http://www.topeni-korinek.cz/

PODLAHOVÉ TOPENÍ – rohože, kabely, termostaty (nové).

Zavřít Zavřít
Prodávající
p.Kořínek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!