Home Stavba, dům Obklady, dlažby, podlahy Palisády, dekorace, drobné prvky Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží

Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží

Celá ČR
5. 4. 2021 - 19:52
589 Kč
Prodávající

Popis

Objednávejte telefonicky, e-mailem, nebo přímo v našem e-shopu - PRAKTICKÝ OBCHOD...Odkaz na tento produktpřímo do našeho obchodu zde: https://www.praktickyobchod.cz/zahradni-plastovy-obrubnik-5-m
Zasíláme na dobírku...Na zboží poskytujeme záruku 24 měsíců...

Uvedená cena platí za sadu 5m. Objednat si můžete libovolné množství.

Máte rodinný dům se zahradou a přemýšlíte, jak oddělit jednotlivé travnaté plochy? Vyzkoušejte náš tip – zahradní plastový obrubník.
Zahradní plastový obrubník najde své uplatnění zejména v zahradní architektuře. Plastový obrubník je vhodný zejména v místech, kde je potřeba oddělit travnatý povrch
od ostatních ploch.
Největší výhodou zahradního plastového obrubníku je zejména jeho čtyřcentrimetrový pojezdový boční okraj, záměrně umístěný do travnaté plochy, díky němuž vždy vysečete trávu zahradní sekačkou bez nutnosti použít křovinořez či strunovou sekačkou.
Další jedinečnou vlastností zahradního plastového obrubníku je možnost skládání obrubníků za sebe a to až do úhlu 90° na jednu a 45° na druhou stranu, aniž by vznikl prostor bez 4 cm pojezdového okraje. Tímto způsobem pak dokážeme vytvořit jakýkoli obrazec. Kloub je součástí plastového obrubníku.
Zahradní obrubník se vyrábí lisováním polypropylenu s UV stabilizátorem, a díky tomu je celoročně použitelný ve venkovním prostředí.
Zahradní plastové obrubníky naleznou své uplatnění na každé zahradě. Naprosto dokonale a esteticky oddělí travnatou plochu od záhonů. Další možností je vytvoření ohraničení kolem stromů, keřů, jezírek, atd. Nikdy již nebudete mít problémy s dosekáváním trávy, nikdy již nepoškodíte kůru vašich stromů strunovou sekačkou.
Na zahradní plastový obrubník poskytujeme záruku 24 měsíců.
https://www.praktickyobchod.cz/zahradni-plastovy-obrubnik-5-m

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
48484644953490654236
589 Kč
Prodávající

Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží

Zavřít Zavřít
Prodávající
Praktický obchod CZ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!