Home Stavba, dům Kanalizace, voda, plyn, topení, inženýrské sítě Měření vody, plynu, topení Protipožární CO hlásič
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Protipožární CO hlásič

Středočeský kraj
26. 3. 2016 - 13:40
1 500 Kč
Prodávající

Popis

Detektor oxidu uhelnatého - Měřící zařízení - Model FireAngel CO-9D
Měřící zařízení oxidu uhelnatého a digitální teploměr v jednom s multifunkčním LCD displejem, který zobrazuje aktuální úroveň koncentrace oxidu uhelnatého (CO) v monitorovaném prostoru spolu s teplotou. Zobrazené hodnoty CO jsou uvedené v částech na milion (PPM). Senzor je překalibrován tak, aby displej detektoru zobrazoval naměřené hodnoty od 10 PPM do 999 PPM.

Pokročilý elektrochemický senzor je na rozdíl od běžných detektorů navržen tak, aby přesně měřil nízké úrovně oxidu uhelnatého (CO) a poskytoval včasné varování na LCD displeji pomocí digitálního sloupcového grafu ještě před akustickým varováním nebezpečné úrovně CO.
Detektor oxidu uhelnatého je vybaven kombinovaným tlačítkem Test / Mode, které je určeno k ověřování správného fungování zařízení a zároveň slouží k zobrazení nejvyšší naměřené úrovně CO. Detektor bude zaznamenávat úrovně nejvyšší naměřené hodnoty CO, které detekoval během posledních 4 týdnů. Tyto informace jsou užitečné v případě, že přístroj detekoval nebezpečné hodnoty CO během doby vaší nepřítomnosti.
Stav senzoru, napájecí jednotky a vnitřních obvodů je monitorován automatickým kontrolním systémem zařízení účinnosti. V případě zjištění závady, se na LCD displeji zobrazí informace odpovídající zjištěné závadě a spustí se bezpečnostní signál.
Detektor CO je napájen pomocí integrované napájecí jednotky, která je konstruována tak, aby zařízení poskytovala energii po celou dobu jeho životnosti (7-let), přičemž se počítá i z občasnými poplachy a hlášeními stavu zařízení. Speciální konstrukce umožňuje provoz zařízení bez nutného pevného ukotvení a tak se stává přenosným s možností jednoduchého a stabilního umístění na vodorovnou plochu (například na noční stolek, polici a podobně). Oxid uhelnatý je bezbarvý plyn, bez chuti a zápachu, který vzniká při špatném spalování fosilních paliv, jako je uhlí, ropa, zemní plyn, LPG, uhlí a dřevo. Může být také produkován špatně udržovanými nebo porouchanými palivo spalujícími spotřebiči určenými k vytápění v domácnostech, jako jsou například: kotle, plynové spotřebiče, karmy, grily, zanesené komíny, ventilační systémy nebo poškozené potrubí určené k odvodu spalin.
Mezi časté příznaky otravy CO patří bolesti hlavy, nevolnost, únava či bolest svalů - tyto však mohou být snadno zaměnitelné s diagnózou chřipky.
Je proto důležité chránit svou rodinu a domov detektory oxidu uhelnatého.
Výhody zařízení
Typ senzoru: Elektrochemický
Multifunkční LCD displej
Průběžná detekce oxidu uhelnatého.
Odolnost proti falešným poplachům.
Hlasitý akustický alarm o síle 85 dB
Funkce Test / Mode - ověřování správného fungování zařízení a zobrazení nejvyšší naměřené úrovně CO v paměti zařízení
Pravidelná automatická sebekontrola funkcí detektoru
Napájení pomocí integrované napájecí jednotky
Instalace na stěnu, nebo na vodorovný povrch
Signalizace konce životnosti zařízení
Nízké náklady na provoz, malé rozměry a hmotnost
Jednoduchá montáž a manipulace
Nadčasový a moderní design 7 let záruka
Měřící zařízení oxidu uhelnatého má certifikát potvrzující shodu s požadavky české technické normy ČSN-EN 50291: 2001 pro domácí detektory oxidu uhelnatého. Soulad s touto normou byl potvrzen nezávislou výzkumnou laboratoří British Standard Institute (BSI).
Technické parametry výrobku
Technologie senzoru: Elektrochemická technologie
Zdroj: Integrovaná napájecí jednotka
Způsob montáže: Na stěnu (šrouby jsou součástí balení) nebo na vodorovný povrch.
Pracovní teplota: -10 °C - +40 °C Provozní vlhkost: 30% - 90% relativní vlhkosti (RH) nekondenzující.
Skladovací podmínky: Teplota: -20 °C - +60 °C Vlhkost: 30% - 90% RH
Rozměry zařízení: 125mm x 74mm x 40mm
Hmotnost: 0,120 kg
Schválení: ČSN-EN50291:2001
Známky: CE Záruka: 7 let

Protipožární CO hlásič

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Suchý
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!