Home Stavba, dům Dveře, vrata Interiérové dveře plné Ocelové dveře Kooperativa

Ocelové dveře Kooperativa

Celá ČR
1. 3. 2021 - 22:24
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízíme kompletní sortiment ocelových dveří Kooperativa a to včetně zárubní.

Dveře jednostranně hladké - ocelové dveře Kooperativa jednostranně hladké, které se používají ve všech typech občanských, průmyslových a speciálních staveb. Křídlo je vhodné pro všechny typy zárubní ZAKO s polodrážkou.

Dveře hladké zateplené - ocelové dveře oboustranně hladké - izolované, které se používajíve všech typech občanských, průmyslových a speciálních staveb. Křídlo je vhodné pro všechny typy zárubní ZAKO s polodrážkou.

Dveře protipožární - Ocelové požární dveře Kooperativa EW30 až EI60 - DP1 - oboustranně hladké, izolované, které se používajíve všech typech občanských, průmyslových a speciálních staveb. Křídlo je vhodné pro všechny typy zárubní ZAKO s polodrážkou, do požárního uzávěru jsou předepsány protipožární zárubně.

Dveře hladké se zárubní - ocelové dveře Kooperativa se zárubní. Křídlo má atypickou polodrážku, proto nelze osadit do typové zárubně. Křídla jsou celokovová, pozinkovaná, opláštěná plechem tloušťky 1,5 mm, zárubeň univerzální (rohová; kotvení: šroubovat, zazdívat, přivařit) z pl. tl. 2 mm, závěsy s axiálními ložisky, trny proti vysazení. Použití: exteriér, interiér s většími nároky na vlastnosti či provozní zátěž.

Dveře protipožární se zárubní - protipožární ocelové dveře Kooperativa s požární odolností EW15 až EI60 se zárubní . Křídlo má atypickou polodrážku, proto nelze osadit do typové zárubně. Křídla jsou celokovová, pozinkovaná, opláštěná plechem tloušťky 1,5 mm, zárubeň univerzální (rohová; kotvení: šroubovat, zazdívat, přivařit) z pl. tl. 2 mm, závěsy s axiálními ložisky, trny proti vysazení. Použití: exteriér, interiér s většími nároky na vlastnosti či provozní zátěž.

Doprava po celé ČR.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
21206557484030415918
Dohodou
Prodávající

Ocelové dveře Kooperativa

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Milan Dočkal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!