Home Stavba, dům Kanalizace, voda, plyn, topení, inženýrské sítě Topenářský materiál PODLAHOVÉ TOPENÍ (nové).
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PODLAHOVÉ TOPENÍ (nové).

Celá ČR
14. 3. 2020 - 18:55
762 Kč
Prodávající

Popis

Elektrické podlahové vytápění může z hlediska provozování topné soustavy sloužit jako jediný zdroj tepla v místnosti (hlavní vytápění) nebo může tvořit pouze doplněk jiného zdroje tepla (temperování podlahy).
Příznivé pořizovací náklady o 40 až 50% nižší než na klasický teplovodní systém s radiátory, přičemž životnost topných kabelů přesahuje 50 let.
Dále nabízíme topné rohože pod keramickou dlažbu, nebo pod lamino či plovoucí podlahu. V nabídce jednožilová s ochranným opletením nebo topná rohož s ochrannou hliníkovou vrstvou. Výkony od 100 W do 3000 W podle plochy a typu. Ceny od 762,-Kč do 11.301,-Kč vč. DPH. K rohožím také doplňkový materiál jako izolační panely pod topnou rohož apod. Doprava ZDARMA při objednávce nad 1000,-Kč.
Dalšími výhodami je ideální tepelná pohoda, které je dosaženo díky příznivému vertikálnímu rozložení teplot;
přizpůsobivost systému - topné kabely lze instalovat na plochy libovolné velikosti a tvaru; nižší spotřeba energie
- srovnatelné tepelné pohody je dosaženo při teplotě vzduchu o 2 až 3°C nižší než u topného systému s radiátory a tudíž dochází i ke snížení tepelné ztráty místnosti a z toho vyplývající spotřeby energie o 10 –15%; zdravotní výhody - díky minimální cirkulaci vzduchu a nízké teplotě topného prvku odpadá napalování a víření prachu; čistota se udržuje snadněji než u klasických systémů; volná podlahová plocha; přesná a rychlá regulace; systém je řízen elektronickým termostatem s přesností 0,4°C, každou místnost je možné ovládat zvlášť. Dodání i na dobírku. Případné dotazy volejte prodejci na tel. 604736807. Podrobnosti najdete na http://www.topeni-korinek.cz/

PODLAHOVÉ TOPENÍ (nové).

Zavřít Zavřít
Prodávající
p.Kořínek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!