Home Stavba, dům Střešní krytiny a prvky Plechové krytiny Trapézové plechy Aluzinek nabo v barvě. Jarní sleva!!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Trapézové plechy Aluzinek nabo v barvě. Jarní sleva!!

Celá ČR
21. 3. 2018 - 10:42
153 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím vysoce kvalitní trapézové plechy, pocházející od nejlepších světových koncernů jako ThyssenKrupp Steel(Německo) nebo Arcelor Mittal(Belgie) S PÍSEMNOU ZÁRUKOU OD VÝROBCE AŽ 30 LET. Síla plechů 0,50mm nebo 0,70mm.
Plechy jsou oboustraně povlíkané ochrannou vrstvou Aluzink. Vrstva slitiny Hliníku a Zinku s hustotou 185g/m2 a dalším extra ochranným protikorozním povlakem SPT. Tento SPT povlak, také umožňuje plechy ihned (v případě potřeby) natírat, nebo plechy povlíkané vrstvou zinku s nátěry:protikorozním, základovým a vrchním organickým nátěrem z nenasycené tvrzené polyesterové živice. Polyesterová vrstva o síle 25 mikronů (lesk) nebo 35 mikronů (mat). Dále plechy chráněné vrstvou slitiny zinku a magnesia a také nejlepší z naší nabídky, plech povlékaný slitinou Aluzink s ochrannou polyesterovou vrstvou hrubou 200 mikronů (obsah Aluzinku 255g/m2).
Na výběr různé výšky profilů a barev. V nabídce máme veškeré střešní doplňky.Plechy dodáváme přímo z výrobní linky, kde jsou STŘÍHÁNY NA MÍRU podle rozměrů střechy. Objednávky nad 100m2 DODÁME ZDARMA na místo pokládky. Na skladě firmy v obci Huzová okr.Olomouc, můžete PŘEDEM SHLÉDNOU VZORKY PLECHŮ. Uvedená cena je za 1m2 v lesklé barvě. Cena je již s DPH. Pokud Vás naše nabídka zaujala neváhejte nás kontaktovat. Podrobnější informace a ceníky Vám radi zašleme na email nebo sdělíme telefonicky.

Trapézové plechy Aluzinek nabo v barvě. Jarní sleva!!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Eva Martiškova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!