Home Stavba, dům Izolační materiály Ostatní izolační materiály AVITOP tepelná izolace-stěrková 5 l
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AVITOP tepelná izolace-stěrková 5 l

Celá ČR
17. 1. 2017 - 10:03
1 634 Kč
Prodávající

Popis

Termoizolační stěrka, tepelně izolační stěrka.

AVITOP® Vás zahřeje
AVITOP® je určen k použití v interiéru, jako stěrková termoaktivní hmota, která svými jedinečnými vlastnostmi výrazně ovlivňuje tepelnou pohodu v místnosti a následně i náklady na vytápění. V místnostech, kde byly obvodové stěny (či vnitřní příčky) ošetřeny AVITOPem je teplota těchto zdí na první dotek výrazně vyšší.

AVITOP® lze barevně upravovat vodou ředitelnými tónovacími barvami různých odstínů
Vytváří vysoce kvalitní povrchovou úpravu stěn a stropů, které je možné barevně sladit s ostatním zařízením. To vše v jednom kroku, bez potřeby dalších prací, které by zabránili běžnému užívání bytu či kanceláře. Časová náročnost je srovnatelná s běžnou malbou.

AVITOP® je prodyšný, otěruvzdorný a přiměřeně omyvatelný
Hodnota difúzního odporu prostupu vodní páry μ = 65. Ekvivalentní difúzní odpor vrstvy AVITOPu silné 1 mm Sd = 0,065 m. Vrstva 0,5 mm má Sd = 0,0325 m, lze tedy AVITOP použít i na povrchovou úpravu sanačních omítek.

AVITOP® je možné přetírat disperzními barvami
Lze tedy barevně upravovat i během dalších let podle Vašich potřeb. S každou vrstvou materiálu na povrchu AVITOPu se zvyšuje tepelná jímavost a k dosažení teplého povrchu je zapotřebí o několik vteřin více. Pro obnovu a údržbu stěn opatřených AVITOPem je vyvíjen nátěr na stejné bázi jako AVITOP, který zajistí maximální možnou účinnost a životnost AVITOPu.

AVITOP® odstraňuje příčiny kondenzace vlhkosti
Zkušenosti z praxe ukazují, že do určité míry odstraňuje problém kondenzace vlhkosti na rizikových místech staveb, tedy tepelných mostů, jako jsou překlady, ukotvení nosníků a kovových prvků zabudovaných do staveb, ostění oken apod.

AVITOP® má široké možnosti použití
Je možné nanášet jej nejen na veškeré interiérové plochy, ale i na potrubí topných nebo chladících zařízení atd., snáší teploty do 500 °C. Při použití na konstrukce se zvýšenou tepelnou vodivostí, jako jsou např. plechové konstrukce, se efekt výrazně zvyšuje.

AVITOP® je zdravotně nezávadný
Povrch stěrky lze po vytvrdnutí brousit a malovat, nezapáchá, není zdraví škodlivý a při vysychání nevylučuje žádné chemické látky. Ani při zpracování a aplikaci nevyžaduje speciální ochranné pomůcky.

AVITOP tepelná izolace-stěrková 5 l

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kateřina Pilařová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!