Home Stavba, dům Střešní krytiny a prvky Asfaltové šindele Pokrývačské a klempířské práce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pokrývačské a klempířské práce

Celá ČR
17. 5. 2016 - 20:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Polská firma z krkonošských Kowar (9 km od hranice ČR) nabízí pokrývačské a klempířské práce. Provádíme kompletní pokrytí střechy střešní krytinou, pomoc a poradenství při koupi asfaltových šindelí. Sundáváme rovněž staré pokrytí , opravujeme a pokrýváme nové i opravované střechy. Provádíme rovněž všechny doplňkové klempířské práce. Zaručujeme profesionální dodržování termínů, kvalitu provedení v této technologii a záruku na provedené práce. Máme desetiletou zkušenost s pokrýváním střech asfaltovým šindelem nejvyšší jakosti.
V naší nabídce jsou šindele TIMBERLINE BARKWOOD DURATION (USA) s doživotní zárukou výrobce na materiál, která je omezená nárazy větru vrchní hranicí od 180 km/hod do 210 km/hod a šindele IKO (Kanada) s 30 letou zárukou. Nabízíme rovněž americké šindele GAF, které jsou nejprodávanější asfaltovou šindelí v USA i v Kanadě.
Naše firma odebírá materiál bezprostředně od dovozce z USA a proto jsou naše cenové nabídky vždy velice zajímavé. Pro více informací a případnou domluvu prohlídky střechy můžete volat našemu zástupci v ČR na tel. č.: 608 313 105

Pokrývačské a klempířské práce

Zavřít Zavřít
Prodávající
Rudolf Flegr
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!